Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
24-06-2019

ISDN stopt!

Vanaf 1 september wordt ISDN niet meer ondersteund. Het Integrated Services Digital Network (ISDN) was oorspronkelijk bedoeld om gelijktijdig te kunnen bellen, faxen en internetten. Het verouderde netwerk dat nog uit jaren ‘90 stamt, is ingehaald door nieuwe ontwikkelingen, die beter en goedkoper zijn.

3CX telefonie

Nu ISDN wordt uitgefaseerd, is de 3CX centrale een uitstekende vervanger. Een stabiele oplossing die in veel gevallen goedkoper is dan ISDN. Een 3CX centrale is een op software gebaseerd telefoonsysteem, waarmee je altijd bereikbaar bent op je vaste (kantoor)nummer. Of je nu op kantoor bent, in de auto zit of thuis aan het werk bent. Een reguliere telefooncentrale is overbodig: alles bevindt zich in de Cloud.

Voordelen van een centrale gebaseerd op software

  • Je hoeft je IP-telefoon alleen maar in te pluggen op het netwerk. Vervolgens start het configuratieproces vanzelf. Wij hebben er namelijk al voor gezorgd dat je nummer bekend is bij de centrale.
  • Je kunt overal bellen en gebeld worden op je vaste nummer.
  • Je kunt de status van je collega’s en andere gebruikers bekijken. Als ze aanwezig zijn, zie je dat meteen in beeld. Dit voorkomt onnodig doorverbindingen of inspreken van voicemailberichten. Heb je een belangrijke deadline? Of zit je in overleg? Dan zet je je status op ‘afwezig’, zodat je niet wordt gestoord.
  • Je smartphone, Mac- of Windows computer zijn te koppelen aan de 3CX centrale. Wanneer je een dagje thuis werkt of op vakantie bent, altijd komt hetzelfde (kantoor)nummer in beeld. Dit geeft een professionele indruk en voorkomt verwarring.
  • Faxen en voicemailberichten ontvang je via de e-mail. Dit behoort tot het standaardpakket. Er is dus geen extra serversoftware nodig.
  • Via de 3CX centrale kun je ook tekstberichten sturen naar je collega’s voor zowel Windows, Mac, iPhone als Android.

Overstappen

Maak jij nog gebruik van een ISDN-verbinding en ben je op zoek naar een stabiele en toekomstbestendige oplossing? Onze adviseurs informeren je graag over de mogelijkheden.