Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ons blog

De kracht van persoonlijk contact

2019 zetten we op scherp

Eind vorig jaar lanceerde Lifesize de Icon 700, het eerste videosysteem dat 4K ondersteunt. Bij ClickOn zien wij dit als de absolute trend voor 2019 op het gebied van vergaderen met beeld. Om jou ook te overtuigen om voor dit geweldige systeem te kiezen, geef ik antwoord op 3 belangrijke vragen.
Lees meer...

ClickOn maakt effectief vergaderen mogelijk

Wij kennen de mogelijkheden van videoconferencing en delen die graag met je. Wat voor jou en je collega’s toegevoegde waarde heeft, passen we graag toe.
Lees meer...

​Thuis werken, geen enkel probleem! (Deel 2)

“Ardo, ik ben gevallen op een festival. Ik heb mijn enkel gebroken en ik denk dat ik de komende weken en misschien zelfs maanden niet op kantoor kan komen.” Met soortgelijke woorden werd ik gebeld door mijn collega Dennis. Als werkgever ben je in eerste instantie blij dat het om slechts een gebroken enkel gaat, maar de eerlijkheid gebied mij ook te zeggen dat ik mij daarna ook wel zorgen begon te maken over hoe verder.
Lees meer...

Enkel gebroken? Geen enkel probleem! (Deel 1)

Ken je die beelden van een uitzinnig festivalpubliek waar grote strandballen overheen gaan? Deze zomer stond ik daar ook tussen bij een van de vele festivals dat ons land rijk is. Genietend van de goede muziek, heerlijke sfeer en een vrije dag. Een enorm strandbal danste, aangedreven door vreugde, over het publiek. Toen de bal bij mij en mijn vrienden kwam, zette ik mij schrap, klaar om de bal een enorme zwieper te geven.
Lees meer...