Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ons blog

De kracht van persoonlijk contact

​Thuis werken, geen enkel probleem! (Deel 2)

“Ardo, ik ben gevallen op een festival. Ik heb mijn enkel gebroken en ik denk dat ik de komende weken en misschien zelfs maanden niet op kantoor kan komen.” Met soortgelijke woorden werd ik gebeld door mijn collega Dennis. Als werkgever ben je in eerste instantie blij dat het om slechts een gebroken enkel gaat, maar de eerlijkheid gebied mij ook te zeggen dat ik mij daarna ook wel zorgen begon te maken over hoe verder.
Lees meer...

Enkel gebroken? Geen enkel probleem! (Deel 1)

Ken je die beelden van een uitzinnig festivalpubliek waar grote strandballen overheen gaan? Deze zomer stond ik daar ook tussen bij een van de vele festivals dat ons land rijk is. Genietend van de goede muziek, heerlijke sfeer en een vrije dag. Een enorm strandbal danste, aangedreven door vreugde, over het publiek. Toen de bal bij mij en mijn vrienden kwam, zette ik mij schrap, klaar om de bal een enorme zwieper te geven.
Lees meer...

ClickOn staat op de cover van OnderNamen Woerden!

Afgelopen woensdag werd de nieuwe cover van OnderNamen Woerden, het blad wat ondernemers in de regio Utrecht verbindt, gepresenteerd. In dit magazine is een interview met onze collega's Ardo Hoogeveen en Dennis Zevenbergen te vinden. Ze beantwoorden verschillende vragen over ClickOn en de diensten die we aanbieden.
Lees meer...

Kopie identiteitsbewijs zonder BSN? Goed ID!

De zomer lijkt de lente definitief te hebben ingehaald en de terrasjes zitten overvol. De drankjes zijn niet aan te slepen en ijsjes gaan als ‘raketjes’. Wat zou je vreemd opkijken als de ijsverkoper je ineens vraagt om een kopie van je paspoort of rijbewijs. Typisch geval van zonnesteek, toch? Of wat als je het zwembad niet in mag zonder je BSN achter te laten? Zo iemand gaat toch met kleding en al van de hoge duikplank? Toch zijn er gevallen waarin het helemaal niet zo duidelijk is wat wel en vooral wat niet mag.
Lees meer...

Wij helpen je met je keuze

Geef antwoord op onderstaande vragen en wij vertellen je welke oplossing het beste past bij jouw vraag.

Wij hebben de oplossing voor je!

Op basis van jouw wensen en benodigdheden heb jij het product @{ bestProduct.naam } nodig.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op over deze oplossing.

Onze specialisten bespreken dan samen met jou hoe zij deze oplossing op jouw locatie kunnen verzorgen en welke voordelen deze oplossing jou biedt.

Nu al meer weten? Bel dan met één van onze specialisten via +31 (0) 88 254 25 66.

@{ huidigeVraag.vraag }