Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ons blog

De kracht van persoonlijk contact

Videobellen op de bouw

20-06-2019

In eerste instantie zou je misschien denken dat het thema bouw niet echt past bij ons als bedrijf, maar niets is minder waar. Ik denk namelijk dat wij heel veel voor deze mooie branche kunnen betekenen.
Lees meer...

2019 zetten we op scherp

12-02-2019

Eind vorig jaar lanceerde Lifesize de Icon 700, het eerste videosysteem dat 4K ondersteunt. Bij ClickOn zien wij dit als de absolute trend voor 2019 op het gebied van vergaderen met beeld. Om jou ook te overtuigen om voor dit geweldige systeem te kiezen, geef ik antwoord op 3 belangrijke vragen.
Lees meer...

ClickOn maakt effectief vergaderen mogelijk

31-01-2019

Wij kennen de mogelijkheden van videoconferencing en delen die graag met je. Wat voor jou en je collega’s toegevoegde waarde heeft, passen we graag toe.
Lees meer...

​Thuis werken, geen enkel probleem! (Deel 2)

13-12-2018

“Ardo, ik ben gevallen op een festival. Ik heb mijn enkel gebroken en ik denk dat ik de komende weken en misschien zelfs maanden niet op kantoor kan komen.” Met soortgelijke woorden werd ik gebeld door mijn collega Dennis. Als werkgever ben je in eerste instantie blij dat het om slechts een gebroken enkel gaat, maar de eerlijkheid gebied mij ook te zeggen dat ik mij daarna ook wel zorgen begon te maken over hoe verder.
Lees meer...