Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ons blog

De kracht van persoonlijk contact

Zoom lek – De gevaren van (gratis) videoconferencing

09-07-2019

Wanneer je gebruik maakt van een (gratis) videoconferencing oplossing is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Door een lek is de videoconferencing app Zoom op de Mac kwetsbaar. Gelukkig hebben wij een goed alternatief voor je!
Lees meer...

​ISDN stopt!

24-06-2019

Vanaf 1 september wordt ISDN niet meer ondersteund. Het Integrated Services Digital Network (ISDN) was oorspronkelijk bedoeld om gelijktijdig te kunnen bellen, faxen en internetten. Het verouderde netwerk dat nog uit jaren ‘90 stamt, is ingehaald door nieuwe ontwikkelingen, die beter en goedkoper zijn.
Lees meer...

Videobellen op de bouw

20-06-2019

In eerste instantie zou je misschien denken dat het thema bouw niet echt past bij ons als bedrijf, maar niets is minder waar. Ik denk namelijk dat wij heel veel voor deze mooie branche kunnen betekenen.
Lees meer...

2019 zetten we op scherp

12-02-2019

Eind vorig jaar lanceerde Lifesize de Icon 700, het eerste videosysteem dat 4K ondersteunt. Bij ClickOn zien wij dit als de absolute trend voor 2019 op het gebied van vergaderen met beeld. Om jou ook te overtuigen om voor dit geweldige systeem te kiezen, geef ik antwoord op 3 belangrijke vragen.
Lees meer...