Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ons blog

De kracht van persoonlijk contact

Enkel gebroken? Geen enkel probleem! (Deel 1)

01-11-2018

Ken je die beelden van een uitzinnig festivalpubliek waar grote strandballen overheen gaan? Deze zomer stond ik daar ook tussen bij een van de vele festivals dat ons land rijk is. Genietend van de goede muziek, heerlijke sfeer en een vrije dag. Een enorm strandbal danste, aangedreven door vreugde, over het publiek. Toen de bal bij mij en mijn vrienden kwam, zette ik mij schrap, klaar om de bal een enorme zwieper te geven.
Lees meer...

ClickOn staat op de cover van OnderNamen Woerden!

02-07-2018

Afgelopen woensdag werd de nieuwe cover van OnderNamen Woerden, het blad wat ondernemers in de regio Utrecht verbindt, gepresenteerd. In dit magazine is een interview met onze collega's Ardo Hoogeveen en Dennis Zevenbergen te vinden. Ze beantwoorden verschillende vragen over ClickOn en de diensten die we aanbieden.
Lees meer...

Kopie identiteitsbewijs zonder BSN? Goed ID!

28-06-2017

De zomer lijkt de lente definitief te hebben ingehaald en de terrasjes zitten overvol. De drankjes zijn niet aan te slepen en ijsjes gaan als ‘raketjes’. Wat zou je vreemd opkijken als de ijsverkoper je ineens vraagt om een kopie van je paspoort of rijbewijs. Typisch geval van zonnesteek, toch? Of wat als je het zwembad niet in mag zonder je BSN achter te laten? Zo iemand gaat toch met kleding en al van de hoge duikplank? Toch zijn er gevallen waarin het helemaal niet zo duidelijk is wat wel en vooral wat niet mag.
Lees meer...

What the hack? (Tips voor een veilig wachtwoord)

29-05-2017

Toegang krijgen of juist geweigerd worden, al dan niet met behulp van wachtwoorden, is van alle tijden. Hoe dat er in de Middeleeuwen aan toe kan zijn gegaan, hebben de Britse komieken van het legendarische Monty Python op meesterlijke wijze in beeld gebracht in de film Monty Python and the Holy Grail. ‘De ‘Zwarte Ridder’ verspert ‘Koning Arthur’ de weg en ze gaan een hilarisch gevecht aan waarbij eerstgenoemde alle ledematen kwijtraakt en dit afdoet als ‘schaafwondjes’ om zijn opponent vervolgens uit te maken voor lafaard wanneer deze uiteindelijk zijn weg vervolgt.
Lees meer...