Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ons blog

De kracht van persoonlijk contact

ClickOn maakt effectief vergaderen mogelijk

31-01-2019

Wij kennen de mogelijkheden van videoconferencing en delen die graag met je. Wat voor jou en je collega’s toegevoegde waarde heeft, passen we graag toe.
Lees meer...

​Thuis werken, geen enkel probleem! (Deel 2)

13-12-2018

“Ardo, ik ben gevallen op een festival. Ik heb mijn enkel gebroken en ik denk dat ik de komende weken en misschien zelfs maanden niet op kantoor kan komen.” Met soortgelijke woorden werd ik gebeld door mijn collega Dennis. Als werkgever ben je in eerste instantie blij dat het om slechts een gebroken enkel gaat, maar de eerlijkheid gebied mij ook te zeggen dat ik mij daarna ook wel zorgen begon te maken over hoe verder.
Lees meer...

Enkel gebroken? Geen enkel probleem! (Deel 1)

01-11-2018

Ken je die beelden van een uitzinnig festivalpubliek waar grote strandballen overheen gaan? Deze zomer stond ik daar ook tussen bij een van de vele festivals dat ons land rijk is. Genietend van de goede muziek, heerlijke sfeer en een vrije dag. Een enorm strandbal danste, aangedreven door vreugde, over het publiek. Toen de bal bij mij en mijn vrienden kwam, zette ik mij schrap, klaar om de bal een enorme zwieper te geven.
Lees meer...

ClickOn staat op de cover van OnderNamen Woerden!

02-07-2018

Afgelopen woensdag werd de nieuwe cover van OnderNamen Woerden, het blad wat ondernemers in de regio Utrecht verbindt, gepresenteerd. In dit magazine is een interview met onze collega's Ardo Hoogeveen en Dennis Zevenbergen te vinden. Ze beantwoorden verschillende vragen over ClickOn en de diensten die we aanbieden.
Lees meer...