Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ons blog

De kracht van persoonlijk contact

Zijn ze helemaal van het padje af?

Wie een dezer dagen Google met zoektermen als Woerden, HRM, Financiën en/of Marketing aan het werk zet, moet niet vreemd opkijken als ClickOn ergens in de zoekresultaten opduikt. ‘Maar die doen toch IT, telecom en videoconferencing?’, horen we u al denken. Gaan ze het dan ineens over een heel andere boeg gooien? Of hebben ze met Oud & Nieuw een paar glazen te veel op? Geen paniek, het zit zo.
Lees meer...

Het verborgen 'leed' van een thuiswerker

Over thuiswerken is al veel gezegd en geschreven. Voor de een is het (nog) een brug te ver terwijl de ander erbij zweert, inclusief de nodige werkgevers. Voorstanders hoor je gekscherend wel eens klagen over de file die nog altijd niet verdwenen is. Weliswaar voor de badkamer en niet op de A2, maar toch. Tegenstanders zijn onder meer bang dat ze met niemand meer kunnen praten over Temptation Island of de briljante manoeuvres van ‘Magic Max’.
Lees meer...

Het grootste datalek ben je zelf!

Gelukkig, u heeft deze mail zonder problemen geopend en dat is om meerdere redenen prettig. Ten eerste omdat u anders een interessante en mogelijk zeer waardevolle blog zou hebben gemist maar vooral omdat u geen slachtoffer bent geworden van chantage door middel van ransom- of cryptoware. Maar wat nou als we er een onschuldig ogende bijlage bij hadden gedaan? Had u die dan ook argeloos geopend?
Lees meer...

Caught on camera!

In een vorige blog hebben we een pleidooi gehouden voor het fenomeen videoconferencing. Omdat we serieus rekening houden met de mogelijkheid dat een enkeling onder onze bloglezers niet dezelfde dag nog actie heeft ondernomen, willen we u de volgende vraag voorleggen. Wat nu als een van uw belangrijke klanten erop staat een virtuele vergadering met u te houden?
Lees meer...

Wij helpen je met je keuze

Geef antwoord op onderstaande vragen en wij vertellen je welke oplossing het beste past bij jouw vraag.

Wij hebben de oplossing voor je!

Op basis van jouw wensen en benodigdheden heb jij het product @{ bestProduct.naam } nodig.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op over deze oplossing.

Onze specialisten bespreken dan samen met jou hoe zij deze oplossing op jouw locatie kunnen verzorgen en welke voordelen deze oplossing jou biedt.

Nu al meer weten? Bel dan met één van onze specialisten via +31 (0) 88 254 25 66.

@{ huidigeVraag.vraag }