Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ons blog

De kracht van persoonlijk contact

ClickOn gebruikt dedicated Cloud van OVH

Het is een overweging van veel mkb’s: stap ik over naar de cloud of kies ik voor een server on-premise? Beide opties hebben voor- en nadelen en wat de beste keuze is, hangt af van de organisatie en in welke mate deze afhankelijk is van de it-infrastructuur. ClickOn, gespecialiseerd in it, telecom en videoconferencing, koos voor een combinatie van de twee en maakt gebruik van de hybride cloud-infrastructuur van OVH.
Lees meer...

Laplet of tabtop?

Wie nog niet bekend is met de wereld van de 2-in-1 devices zal zich bij het lezen van bovenstaande kop wellicht afvragen of we net voor het schrijven van deze blog iets te diep in het glaasje hebben gekeken. Diegenen die wel bekend zijn met termen als hybride pc’s, detachables en convertibles weten ook dat ze sterk in opkomst zijn. Vreemd is dat niet want de apparaten combineren het beste van twee werelden, namelijk de laptop en tablet. Behoort u als werkgever tot de eerste groep, dan moet u beslist even verder lezen.
Lees meer...

  ClickOn Amsterdam Parijs In Tien Seconden

Amsterdam - Parijs in tien seconden

Business trips zijn aan de orde van de dag. Voor een vergadering in eigen land springen we automatisch in de auto. Voor meetings in het buitenland nemen we in veel gevallen gewoon een vlucht. Die trips kosten niet alleen veel tijd en geld, ook het klimaat betaalt mee in de vorm van onnodige CO2-uitstoot. Of filerijden moet voor u een ideale manier zijn om uw agressie te kanaliseren of ‘onder de mensen’ te komen natuurlijk. En dat terwijl er ook iets anders een enorme ‘vlucht’ heeft genomen, namelijk videoconferencing.
Lees meer...

Zijn wij 'in beeld'?

Wees eens eerlijk: wat was uw eerste gedachte toen u dit mailtje in uw inbox zag staan? Met een beetje geluk kent u ons al en besloot u daarom de boel niet meteen met een soepele, geoefende beweging in de waarschijnlijk uitpuilende digitale prullenbak te smijten. Kent u ons niet, dan bent u waarschijnlijk nieuwsgierig en staat u open voor nieuwe, hopelijk verfrissende partijen en inzichten. U heeft daar goed aan gedaan, maar waarom?
Lees meer...

Wij helpen je met je keuze

Geef antwoord op onderstaande vragen en wij vertellen je welke oplossing het beste past bij jouw vraag.

Wij hebben de oplossing voor je!

Op basis van jouw wensen en benodigdheden heb jij het product @{ bestProduct.naam } nodig.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op over deze oplossing.

Onze specialisten bespreken dan samen met jou hoe zij deze oplossing op jouw locatie kunnen verzorgen en welke voordelen deze oplossing jou biedt.

Nu al meer weten? Bel dan met één van onze specialisten via +31 (0) 88 254 25 66.

@{ huidigeVraag.vraag }