Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ons blog

De kracht van persoonlijk contact

Videoconferencing op kantoor? On-event? On demand!

01-02-2017

Ondanks het feit dat videoconferencing dankzij de cloud ook voor het MKB uiterst toegankelijk is gemaakt, is nog lang niet iedereen ‘om’. Waarom zou dat toch zijn? Zijn mensen bang om hun ‘filecontacten’ wat minder te zien? Is de hedendaagse auto te comfortabel gemaakt? Is er sprake van schaamte voor de uitstraling van het eigen bedrijf? Of raakt de kat of hond van uw thuiswerkers van slag bij het zien van een gezicht op het computerscherm?
Lees meer...

Zijn ze helemaal van het padje af?

04-01-2017

Wie een dezer dagen Google met zoektermen als Woerden, HRM, Financiën en/of Marketing aan het werk zet, moet niet vreemd opkijken als ClickOn ergens in de zoekresultaten opduikt. ‘Maar die doen toch IT, telecom en videoconferencing?’, horen we u al denken. Gaan ze het dan ineens over een heel andere boeg gooien? Of hebben ze met Oud & Nieuw een paar glazen te veel op? Geen paniek, het zit zo.
Lees meer...

Het verborgen 'leed' van een thuiswerker

19-12-2016

Over thuiswerken is al veel gezegd en geschreven. Voor de een is het (nog) een brug te ver terwijl de ander erbij zweert, inclusief de nodige werkgevers. Voorstanders hoor je gekscherend wel eens klagen over de file die nog altijd niet verdwenen is. Weliswaar voor de badkamer en niet op de A2, maar toch. Tegenstanders zijn onder meer bang dat ze met niemand meer kunnen praten over Temptation Island of de briljante manoeuvres van ‘Magic Max’.
Lees meer...

Het grootste datalek ben je zelf!

01-11-2016

Gelukkig, u heeft deze mail zonder problemen geopend en dat is om meerdere redenen prettig. Ten eerste omdat u anders een interessante en mogelijk zeer waardevolle blog zou hebben gemist maar vooral omdat u geen slachtoffer bent geworden van chantage door middel van ransom- of cryptoware. Maar wat nou als we er een onschuldig ogende bijlage bij hadden gedaan? Had u die dan ook argeloos geopend?
Lees meer...