Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ons blog

De kracht van persoonlijk contact

Caught on camera!

18-10-2016

In een vorige blog hebben we een pleidooi gehouden voor het fenomeen videoconferencing. Omdat we serieus rekening houden met de mogelijkheid dat een enkeling onder onze bloglezers niet dezelfde dag nog actie heeft ondernomen, willen we u de volgende vraag voorleggen. Wat nu als een van uw belangrijke klanten erop staat een virtuele vergadering met u te houden?
Lees meer...

ClickOn gebruikt dedicated Cloud van OVH

15-09-2016

Het is een overweging van veel mkb’s: stap ik over naar de cloud of kies ik voor een server on-premise? Beide opties hebben voor- en nadelen en wat de beste keuze is, hangt af van de organisatie en in welke mate deze afhankelijk is van de it-infrastructuur. ClickOn, gespecialiseerd in it, telecom en videoconferencing, koos voor een combinatie van de twee en maakt gebruik van de hybride cloud-infrastructuur van OVH.
Lees meer...

Laplet of tabtop?

07-09-2016

Wie nog niet bekend is met de wereld van de 2-in-1 devices zal zich bij het lezen van bovenstaande kop wellicht afvragen of we net voor het schrijven van deze blog iets te diep in het glaasje hebben gekeken. Diegenen die wel bekend zijn met termen als hybride pc’s, detachables en convertibles weten ook dat ze sterk in opkomst zijn. Vreemd is dat niet want de apparaten combineren het beste van twee werelden, namelijk de laptop en tablet. Behoort u als werkgever tot de eerste groep, dan moet u beslist even verder lezen.
Lees meer...

  ClickOn Amsterdam Parijs In Tien Seconden

Amsterdam - Parijs in tien seconden

23-08-2016

Business trips zijn aan de orde van de dag. Voor een vergadering in eigen land springen we automatisch in de auto. Voor meetings in het buitenland nemen we in veel gevallen gewoon een vlucht. Die trips kosten niet alleen veel tijd en geld, ook het klimaat betaalt mee in de vorm van onnodige CO2-uitstoot. Of filerijden moet voor u een ideale manier zijn om uw agressie te kanaliseren of ‘onder de mensen’ te komen natuurlijk. En dat terwijl er ook iets anders een enorme ‘vlucht’ heeft genomen, namelijk videoconferencing.
Lees meer...