Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Enkel gebroken? Geen enkel probleem! (Deel 1)

Ken je die beelden van een uitzinnig festivalpubliek waar grote strandballen overheen gaan? Deze zomer stond ik, Dennis Zevenbergen - Conferencing & Collaboration Manager bij ClickOn, daar ook tussen bij een van de vele festivals dat ons land rijk is. Genietend van de goede muziek, heerlijke sfeer en een vrije dag. Een enorm strandbal danste, aangedreven door vreugde, over het publiek. Toen de bal bij mij en mijn vrienden kwam, zette ik mij schrap, klaar om de bal een enorme zwieper te geven.

De bal heeft ongetwijfeld nog een tijdje vrolijk rond gestuiterd, maar zelf heb ik daar nog maar weinig van gezien. Door domme pech kwam ik ten val en belande ik uiteindelijk met een gebroken enkel in het ziekenhuis. Inmiddels zit ik sinds enkele weken thuis. Na de pijn, een operatie en het herstellen daarvan kwam voor mij het grootste nadeel van het domme ongelukje: thuis zitten en niet kunnen werken. Om die periode zo kort mogelijk te houden, heb ik direct met mijn collega Ardo afgesproken hoe ik zo snel en zo goed mogelijk weer productief kon zijn voor ClickOn.

Betrokken

Werk vinden voor een zieke medewerker is niet altijd makkelijk. Al snel kom je uit bij klusjes die al te lang zijn blijven liggen en waar niemand blij van wordt. Ik ben zeker geen Arbo-deskundige, maar dat gaat het herstel zeker niet bevorderen. Voor mij is het belangrijk om betrokken te blijven bij mijn werk. Als je, zoals ik, noodgedwongen lang thuis zit en enkel en alleen communiceert via mail of telefoon mis je snel de betrokkenheid. Om dat te voorkomen hebben we een aantal zaken praktisch aangepakt.

Video

Video is een van de voornaamste middelen om mijn betrokkenheid bij ClickOn zo groot mogelijk te houden. Dankzij de open videoverbinding die ik tijdens reguliere overleggen heb, kan ik op een gelijkwaardige wijze mijn bijdrage leveren aan het overleg en de discussies.

Ook tijdens een op een gesprekken is de videoverbinding van enorme meerwaarde. Alles krijgt namelijk veel meer context door gezichtsexpressie en lichaamstaal. Zonder beeld kan ik bijvoorbeeld maar moeilijk inschatten of iemand echt enthousiast is of dat hij onderuit gezakt in een stoel hangt.

Office 365

De moderne versie van wat de meesten kennen als hét officepakket stelt mij, en mijn collega’s, in staat om samen op hetzelfde moment aan een documenten te werken. Zeker in combinatie met een videoverbinding werkt dit zeer prettig. Door deze manier van werken kunnen we bijvoorbeeld gewoon onze offertes blijven versturen en werken we aan een aantal mooie plannen.

Telefoon

Gevallen op een festival? Ja, Ja, dan weet ik wel genoeg. Het is veruit de meest gehoorde reactie als ik mijn verhaal vertel. En om heel eerlijk te zijn snap ik dat wel. Na 365 keer begint alleen wel een beetje flauw te worden. Gelukkig kan ik via ClickOn bellen en gebeld worden op mijn mobiel zonder dat iemand dat in de gaten heeft. Klanten bellen gewoon naar ons kantoor in Woerden en mijn collega schakelt door naar mijn mobiel. Andersom werk dat ook zo. Met een app op mijn telefoon bel ik via de centrale op kantoor naar buiten. Zo hoef ik niemand uit te leggen waarom ik vanuit huis werk.

Slimme oplossing

Bovenstaande oplossingen zijn bepaald geen hightech tools. Veel van de middelen zijn bij bedrijven zelfs al voor handen. Beeldbellen via skype kan op bijna alle laptops en office 365 zie je ook steeds meer in organisaties terug. Toch dragen die paar middelen enorm bij aan mijn betrokkenheid bij ClickOn. Ze helpen mij te houden aan ritmes en routines. Door vergaderingen bij te wonen via een videoverbinding blijf ik op de hoogte van alles wat er gaande is bij ClickOn én bij mijn collega’s. Nog maar heel even en dan kan ik weer terug naar mijn eigen kantoor. Net als altijd, alsof ik niet ben weggeweest.

Wij helpen je met je keuze

Geef antwoord op onderstaande vragen en wij vertellen je welke oplossing het beste past bij jouw vraag.

Wij hebben de oplossing voor je!

Op basis van jouw wensen en benodigdheden heb jij het product @{ bestProduct.naam } nodig.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op over deze oplossing.

Onze specialisten bespreken dan samen met jou hoe zij deze oplossing op jouw locatie kunnen verzorgen en welke voordelen deze oplossing jou biedt.

Nu al meer weten? Bel dan met één van onze specialisten via +31 (0) 88 254 25 66.

@{ huidigeVraag.vraag }