Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Videoconferencing op kantoor? On-event? On demand!

Ondanks het feit dat videoconferencing dankzij de cloud ook voor het MKB uiterst toegankelijk is gemaakt, is nog lang niet iedereen ‘om’. Waarom zou dat toch zijn? Zijn mensen bang om hun ‘filecontacten’ wat minder te zien? Is de hedendaagse auto te comfortabel gemaakt? Is er sprake van schaamte voor de uitstraling van het eigen bedrijf? Of raakt de kat of hond van uw thuiswerkers van slag bij het zien van een gezicht op het computerscherm? 

Vergaderlocaties

We vermoeden eerder dat een vorm van koudwatervrees of een zekere mate van besluiteloosheid de boosdoener is. Bij dat laatste kan twijfel over de vraag hoe vaak er van videoconferencing gebruik zal worden gemaakt een rol spelen. In deze gevallen hebben we goed nieuws! U kunt bij ClickOn ook faciliteiten voor videoconferencing huren, zowel bij u op kantoor als op een toenemend aantal vergaderlocaties. Op dit moment bieden congrescentra in onder meer Amsterdam, Den Haag en Woerden ruimtes aan die voorzien zijn van faciliteiten voor videoconferencing. De vergaderruimtes hebben een professionele en indien gewenst gepersonaliseerde uitstraling. Ook handig wanneer u niet om videoconferencing heen kunt, bijvoorbeeld omdat een klant erop staat. 

All you need is…

Wat uw eigen locatie betreft zijn de mogelijkheden in principe eindeloos. Denk naast reguliere vergaderingen aan het op afstand bijwonen van een kick-off event, een bedrijfsopening of een belangrijk jubileum. Of aan de situatie waarbij een ruimte te klein is voor het aantal bezoekers en een deel van hen met een video-oplossing de bijeenkomst in een andere ruimte kan bijwonen. Ook hebben we onlangs een onderzoek gefaciliteerd waarbij mensen in de ene ruimte werden geïnterviewd en onderzoekers in een andere ruimte realtime konden meekijken. En een bijeenkomst met vooraanstaande sprekers in museum De Hermitage in Amsterdam kon met videoconferencing live worden meebeleefd door genodigden in Rusland. All you need is….een internetverbinding!

Wilt u meer weten over het huren van videoconferencing bij u op kantoor of op een vergaderlocatie? Neem dan contact op met ClickOn +31 (0) 88 254 25 66. Liever een gezicht erbij? Ga dan naar www.clickon.nl/dennis