Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Onze unieke dienstverlening

Persoonlijk en vakkundig

Advies
Installatie
Training
Support

Maak gebruik van onze kennis op IT-technisch en communicatief gebied

Hoe kun je zo optimaal en efficiënt mogelijk communiceren met jouw klanten, opdrachtgevers en medewerkers? ClickOn biedt een compleet pakket. Wij zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige aanpak van begin tot eind. Samen met jou zoeken we naar een oplossing. Een oplossing waarmee je (reis)tijd en geld bespaart en efficiënter jouw doelen behaalt. Onze specialisten hebben een IT-technische achtergrond. Ze hebben de kennis en ervaring om jouw netwerk te optimaliseren en gegarandeerd een werkende videoconferencing-oplossing bij je achter te laten. Wil je videoconferencing echt optimaal benutten, dan is het aan te raden om samen met je collega’s een training in het communiceren via video te volgen. Deze verzorgen we graag bij jou op locatie.  

Group 9 Created with Sketch. SUPPORT TRAINING INSTALLATIE OPTIMALISATIE ADVIES
Full-service
videoconference

Support

We snappen hoe belangrijk meetings met je collega’s en klanten kunnen zijn en dat onze communicatietools op elk moment van de dag optimaal moeten functioneren. Daarom staan onze specialisten 24/7 voor je klaar. Op ieder moment van de dag bieden we jou de ondersteuning die je nodig hebt. 

Training

Hoe en wanneer kun je videoconferencing het meest efficiënt gebruiken? Onze specialisten geven kleinschalige, persoonlijke trainingen om je collega’s uit te leggen hoe het werkt en wanneer je videoconferencing het beste kunt inzetten. Het is een hands-on training, waarbij jij en je collega’s videocommunicatie meteen in de praktijk gaan brengen. 

Installatie

ClickOn verzorgt de gehele installatie van de videocommunicatie. Er komt een gecertificeerd videoconferencing-specialist bij je langs om alles op te bouwen, uit te voeren en te testen. Wij richten de Cloud-omgeving in, maar helpen ook met de installatie van videoconferencing op smartphones, laptops enzovoorts. 

Netwerkoptimalisatie

Een goede videoconference valt of staat met de kwaliteit van het netwerk. De specialisten van ClickOn bekijken of en hoe jouw huidige netwerk moet worden aangepast om optimaal gebruik te maken van videoconferencen. Denk hierbij aan het WiFi-bereik en de inrichting van de vergaderruimte. 

Advies

ClickOn kijkt verder

Hoe kun je zo efficiënt mogelijk communiceren met collega’s en zakelijke relaties? Waar wil je videoconferencing voor gebruiken? Zijn er misschien nog andere mogelijkheden die voordelen voor jou opleveren? En hoe zien je vergaderruimtes er eigenlijk uit? Op basis van een adviesgesprek bieden we je een oplossing op maat. 

7 redenen waarom je voor ClickOn moet kiezen

ClickOn biedt jouw bedrijf meerwaarde op het gebied van communicatie. Met je collega’s én met je klanten. We beschikken over de juiste mix van technische skills en communicatieve kennis om jouw bedrijf meerwaarde te bieden. Meerwaarde in de vorm van innovatieve communicatieoplossingen die ervoor zorgen dat op elk moment van de dag persoonlijk contact mogelijk is met je collega’s en klanten. Ook al zitten jullie 400 kilometer bij elkaar vandaan.  

  1. Integrale oplossing 
  2. Mogelijkheid tot verhuur
  3. 24/7 persoonlijk contact
  4. Gebruikerstraining
  5. Verhuurbare vergaderruimtes met videoconferencing
  6. Gericht op het bieden van meerwaarde voor elk bedrijf  
  7. Toekomstgerichte visie op bedrijfscommunicatie