Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Waarom een wiel opnieuw uitvinden?

Advies
Installatie
Training
Support

Gebruikersgemak staat voorop

ClickOn verzorgt de gehele installatie van de videocommunicatie. Er komt een gecertificeerd videoconferencing-specialist bij je langs om alles op te bouwen, uit te voeren en te testen. Wij richten de Cloud-omgeving in, maar helpen ook met de installatie van videoconferencing op smartphones, laptops enzovoorts.

We richten alles optimaal in en gaan daarbij bewust verder dan alleen de installatie van het systeem zelf. Door ook de apparaten van alle gebruikers mee te nemen, vergroten we het gebruikersgemak. En daarmee de kans van slagen. Want waarom zou jij het wiel opnieuw uit moeten vinden, wanneer wij dat al voor je hebben gedaan? 

All over the world without leaving your office

Met één druk op de knop bevindt u zich in de Cloud. Vanaf daar bent u bereikbaar voor iedereen ter wereld. ClickOn biedt u een totaalpakket. Wij zorgen voor de gehele implementatie binnen uw bedrijf.