Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wij staan 24/7 voor je klaar

Advies
Installatie
Training
Support

Wij bieden jou de ondersteuning die je nodig hebt

We snappen hoe belangrijk meetings met je collega’s en klanten kunnen zijn en dat onze communicatietools op elk moment van de dag optimaal moeten functioneren. Daarom staan onze specialisten 24/7 voor je klaar. Op ieder moment van de dag bieden we jou de ondersteuning die je nodig hebt.

Het is 20.15 uur en over een kwartier start dat ene belangrijke videogesprek. Hét gesprek dat kan leiden tot die prachtige deal. Je rondt je prachtige PowerPoint presentatie af en zoekt die vergaderkamer op waar je rustig kunt videobellen. Maar dan slaat ineens de twijfel toe: “Hoe deel je die PowerPoint ook alweer met je gesprekspartners?” Dat wil je graag weten voor aanvang van het gesprek. Geen probleem. Wij zijn ook ’s avonds bereikbaar. Bel ons en wij leggen je rustig uit hoe het werkt.

All over the world without leaving your office

Met één druk op de knop bevindt u zich in de Cloud. Vanaf daar bent u bereikbaar voor iedereen ter wereld. ClickOn biedt u een totaalpakket. Wij zorgen voor de gehele implementatie binnen uw bedrijf.