Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Support

Wij staan 24/7 voor je klaar

Advies
Installatie
Optimalisatie
Training
Support

Wij bieden jou de ondersteuning die je nodig hebt

We snappen hoe belangrijk meetings met je collega’s en klanten kunnen zijn en dat onze communicatietools op elk moment van de dag optimaal moeten functioneren. Daarom staan onze specialisten 24/7 voor je klaar. Op ieder moment van de dag bieden we jou de ondersteuning die je nodig hebt.

Het is 20.15 uur en over een kwartier start dat ene belangrijke videogesprek. Hét gesprek dat kan leiden tot die prachtige deal. Je rondt je PowerPoint presentatie af en zoekt die vergaderkamer op waar je rustig kunt videobellen. Maar dan slaat ineens de twijfel toe: “Hoe deel je die PowerPoint ook alweer met je gesprekspartners?” Dat wil je graag weten voor aanvang van het gesprek. Geen probleem. Wij zijn ook ’s avonds bereikbaar. Bel ons en wij leggen je rustig uit hoe het werkt.

Wij bellen jou graag even terug

Wij helpen je met je keuze

Geef antwoord op onderstaande vragen en wij vertellen je welke oplossing het beste past bij jouw vraag.

Wij hebben de oplossing voor je!

Op basis van jouw wensen en benodigdheden heb jij het product @{ bestProduct.naam } nodig.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op over deze oplossing.

Onze specialisten bespreken dan samen met jou hoe zij deze oplossing op jouw locatie kunnen verzorgen en welke voordelen deze oplossing jou biedt.

Nu al meer weten? Bel dan met één van onze specialisten via +31 (0) 88 254 25 66.

@{ huidigeVraag.vraag }