Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Dit smaakt naar meer!

Advies
Installatie
Training
Support

Hands-on training

Hoe en wanneer kun je videoconferencing het meest efficiënt gebruiken? Onze specialisten geven kleinschalige, persoonlijke trainingen om je collega’s uit te leggen hoe het werkt en wanneer je videoconferencing het beste kunt inzetten. Het is een hands-on training, waarbij jij en je collega’s videocommunicatie meteen in de praktijk gaan brengen.

Met je tablet op schoot of smartphone in de hand treed jij al tijdens de training in verbinding met de wereld. Dat smaakt naar meer! De training is praktisch en enthousiasmerend. Wedden dat je staat te popelen om er na afloop mee verder te gaan? Videoconferening is namelijk niet alleen effectief, maar ook erg leuk. Ontdek het zelf! 

All over the world without leaving your office

Met één druk op de knop bevindt u zich in de Cloud. Vanaf daar bent u bereikbaar voor iedereen ter wereld. ClickOn biedt u een totaalpakket. Wij zorgen voor de gehele implementatie binnen uw bedrijf.