Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Microsoft Teams/Skype for business

Het benutten van alle mogelijkheden

Succesvol samenwerken, waar je ook bent

Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg. ClickOn heeft de oplossing die bij jou past! Een van deze oplossingen is Skype for Business. Skype for Business zorgt ervoor dat je succesvol kunt samenwerken, waar je ook bent. Een vergaderruimte reserveren is niet meer nodig. Je pakt je mobiel of gaat zitten achter je desktop en maakt gebruik van de mogelijkheden van Skype for Business.

Vergaderen op afstand

Chatten, bellen, videogesprekken voeren, vergaderen op afstand, realtime documenten en presentaties delen en zien welke collega’s (en externe teamplayer) wel en niet beschikbaar zijn; Skype for Business maakt dit allemaal mogelijk. Op een kwalitatief hoogwaardige manier via betrouwbare netwerken, mét een goede verbinding.

De Skype for Business omgeving kunnen we professionaliseren door koppelingen te maken met Poly(Polycom) en Lifesize apparatuur in de vergaderruimten. Zo benutten we alle mogelijkheden binnen je bedrijf en komen we tot het beste resultaat.

Office 365

Skype for Business / Microsoft Teams maakt deel uit van diverse Office 365 abonnementen. Deze abonnementen zijn in veel organisaties al aanwezig. Is dit niet het geval, dan helpen wij je graag het juiste Microsoft Office 365 pakket te kiezen. ClickOn is namelijk Microsoft Partner; we weten dus waar we over praten.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Skype for Business