Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Meerwaarde op maat

Voor jou, je collega’s en klanten

Jouw bedrijf meerwaarde bieden, dat is waar we voor staan. Meerwaarde op het gebied van communicatie met je collega’s én met je klanten. Wij zijn ClickOn en wij zijn jouw partner in videocommunicatie oplossingen.

De tijd waarin je van 9.00 tot 17.00 uur werkt is voorbij. Tegelijkertijd is samenwerking des te belangrijker geworden. Maar hoe kunnen we samenwerken op elk willekeurig moment van de dag zonder bij elkaar in de buurt te zijn en zonder ons te laten leiden door kilometers? ClickOn biedt de tools om 24/7, waar dan ook ter wereld, met je collega’s en klanten te communiceren op een innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en heel persoonlijke manier.

ClickOn zorgt ervoor dat je een face-to-face gesprek op elk gewenst moment kunt voeren, ook al zijn jullie honderden kilometers van elkaar verwijderd. De resultaten liegen er niet om. Efficiëntere communicatie leidt tot kostenbesparing en tegelijkertijd ook tot betere bedrijfsresultaten en meer werkplezier. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Want de markt verandert en wij veranderen mee.

Klanten zeggen...

Effectief vergaderen zonder je kantoor te verlaten. Onze videoconferencing oplossingen zorgen voor kostenbesparing en een persoonlijke ontmoeting.

"Videoconferencing op een heel gebruiksvriendelijke manier: dat is wat we zochten en wat we hebben gevonden bij ClickOn."

Eric Versleijen
Beleidsmedewerker bij Landelijk Zorgsysteem voor Veteranen (LZV)

"Als ClickOn aangeeft iets te doen, gebeurt het ook. En als het niet kan, zeggen ze dat ook. Direct en eerlijk; daar houd ik van."

Kevin Knol
System administrator bij Takeaway.com

"ClickOn is 24 uur per dag bereikbaar en in 9 van de 10 gevallen zorgt degene die je aan de telefoon krijgt ook zelf voor een oplossing."

Eduard de Bruijn
Manager sociale fondsen, arbeidsmarkt & cao's bij Actor Bureau voor sectoradvies

"ClickOn kijkt verder dan alleen de dienstverlening die ze aanbieden. Ze denken mee in oplossingen die van waarde zijn voor ons bedrijf."

Daniel Flamand
Supervisor Ultimoo Field Collections / IT & Support bij Ultimoo Group