Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Meerwaarde op maat

Voor jou, je collega’s en klanten

Jouw bedrijf meerwaarde bieden, dat is waar we voor staan. Meerwaarde op het gebied van communicatie met je collega’s én met je klanten. Wij zijn ClickOn en wij zijn jouw partner in videocommunicatie oplossingen.

De tijd waarin je van 9.00 tot 17.00 uur werkt is voorbij. Tegelijkertijd is samenwerking des te belangrijker geworden. Maar hoe kunnen we samenwerken op elk willekeurig moment van de dag zonder bij elkaar in de buurt te zijn en zonder ons te laten leiden door kilometers? ClickOn biedt de tools om 24/7, waar dan ook ter wereld, met je collega’s en klanten te communiceren op een innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en heel persoonlijke manier.

ClickOn zorgt ervoor dat je een face-to-face gesprek op elk gewenst moment kunt voeren, ook al zijn jullie honderden kilometers van elkaar verwijderd. De resultaten liegen er niet om. Efficiëntere communicatie leidt tot kostenbesparing en tegelijkertijd ook tot betere bedrijfsresultaten en meer werkplezier. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Want de markt verandert en wij veranderen mee.