Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ons blog

De kracht van persoonlijk contact

Ultimoo – 3CX als nieuwe telefooncentrale

Ultimoo is sinds kort overgestapt op 3CX. In onze blog vertelt onze collega Ricky waarom 3CX de perfecte oplossing is voor Ultimoo!
Lees meer...

Zoom lek – De gevaren van (gratis) videoconferencing

Wanneer je gebruik maakt van een (gratis) videoconferencing oplossing is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Door een lek is de videoconferencing app Zoom op de Mac kwetsbaar. Gelukkig hebben wij een goed alternatief voor je!
Lees meer...

​ISDN stopt!

Vanaf 1 september wordt ISDN niet meer ondersteund. Het Integrated Services Digital Network (ISDN) was oorspronkelijk bedoeld om gelijktijdig te kunnen bellen, faxen en internetten. Het verouderde netwerk dat nog uit jaren ‘90 stamt, is ingehaald door nieuwe ontwikkelingen, die beter en goedkoper zijn.
Lees meer...

Videobellen op de bouw

In eerste instantie zou je misschien denken dat het thema bouw niet echt past bij ons als bedrijf, maar niets is minder waar. Ik denk namelijk dat wij heel veel voor deze mooie branche kunnen betekenen.
Lees meer...